AKCIJA! 5% popusta na dezinsekciju za mesec februar!

Eko End uništavanje buba švaba

Dezinsekcija bubašvaba

Dezinsekcija bubašvaba predstavlja uništavanje i kontrolu populacije ovih insekata na odredjenom predelu.
Metode koje se koriste za suzbijanje bubašvaba se razlikuju od vrste i obima problema, najčešće se koriste ručne pumpe i gelovi za uništavanje bubašvaba.

Primena ovih sredstava ne predstavlja nikakvu opasnost po zdravlje ljudi, kućnih ljubimaca ili ptica.

Postoje razne alternativne metode - uradi sam (kao što su razni sprejevi, praškovi i mnoga druga razna sredstva za dezinsekciju...) koja skoro nikada ne uspeju da totalno reše nastali problem.

Za razliku od alternativnih metoda, firma Eko End profesionalnom intervencijom rešave sve jedinke buba švaba i sprečava njihov ponovni povratak.

KARAKTERISTIKE

Postoji preko 3000 vrsta bubašvaba, nama najpoznatija je crna bubašvaba. Ova vrsta ima krila ali su im zakržljala i ne koriste ih (ne lete).

POREKLO

Potiče iz toplih - tropskih delova. Najviše im pogoduju topla i vlažna mesta pa se samim tim i najviše zadržavaju u predelima oko ljudi - stanovima, pekarama, kotlarnicama, brodovima..

RAZMNOŽAVANJE

Kao i kod bubarusa i ženke bubašvaba nose mali paket (ooteka) na kraju svojih leđa. Iz ooteke se izleže oko 16 larvi a sam broj ooteka varira i ide od 18 pa sve do 50 za životni vek ovog insekta, koji iznosi do 5 godina.

ŠTETE

Najveću štetu prave svojim izmetom i presvlakama. Stvaraju vrlo neprijatan miris na mestima gde se zapate u većem broju. Mogu da oštete knjige, papir, tekstil, električne uređaje i td.

Uništavanje bubašvaba

Dezinsekcija bubašvaba (na teritoriji Beograd i Srbije) u vašem životnom prostoru netoksičnim i neškodljivim preparatima za vas i vaše ljubimce.

Uništavanje bubašvabe insekticidima je najzastupljeniji metod. Primenjuju se metode vlažne aplikacije (nanošenje preparata ručnim pumpama), hladno ili toplo zamagljivanje (ULV uređaji) i postavljanje mamaca u vidu gelova.

Podelite na društvenim mrežama


PinterestDezinsekcija

Uništavanje insekata

Dezinsekcija predstavlja skup različitih mera koji se preduzimaju za smanjenje i uništavanje štetnih insekata (bubarusi, crne bubašvabe, mravi, žuti mravi, buve, stenice, krpelji, ose i stršljenovi).

Saznaj više
Deratizacija

Uništavanje glodara

Deratizacija je sistematsko uništavanje miševa, pacova i drugih glodara štetočina (poljski miševi, kućni miševi, crni pacov, sivi pacov i td.).

Pogledajte...
Dezinfekcija

Uništavanje mikroorganizama

Dezinfekcijom se smatraju svi postupci pomoću kojih se smanjuje broj patogenih mikroorganizama do tacke koju smatramo zdravstveno sigurnom.

Pročitajte više...
Zaštita od golubova

Zaštita od golubova

Iglice mehanički sprečavaju pticu da sleti na bilo koju površinu na kojoj se nalaze. Pokazao se kao jako delotvoran protiv domaćih ptica: golubova, vrabaca, svraka, vrana ali i drugih ptica.

Saznaj kako

EKO END - Aktuelni blogovi

Dezinsekcija Milipedi
pregleda

Dezinsekcija Milipedi

Milipedi spadaju u jednu od četiri podvrsta stonoga. Šta treba znati o ovoj napasti?

Saznaj više
Ose
pregleda

Ose

Ose ujedaju odnosno ubadaju žaokom (pri čemu ubrizgavaju malu količinu otrova) i mogu biti izuzetno agresivni u slučajevima kada treba zaštititi koloniju ili se odbraniti od uljeza. Veoma su retki slučajevi bezrazložnih i agresivnih napada ovih insekata kada nisu ugroženi. Kako se boriti protiv osa?

Saznaj više
Smrdibube
pregleda

Smrdibube

Ovaj insekt je dobio ime po svom odbrambenom mehanizmu. Dakle, kada se osete ugroženim oni ispuštaju neprijatan miris iz žlezde koja se nalazi u abdomenu. Šta još treba znati?

Saznaj više

Šta kažu korisnici naših usluga?

Adresa:
Janka Katića 7,
Beograd 11233

Kontaktirajte nas

+381 (061) 211-6165
+381 (011) 219-2304
                    

Product by Tesha Design