AKCIJA! 5% popusta na dezinsekciju za mesec februar!

Eko End uništavanje buba rusi
Uništavanje buba rusi

Dezinsekcija

Buba rusi
Bubašvabe
Mravi
Buve
Stenice
Krpelji
Ose
Stršljenovi

POZOVITE NAS ZA BESPLATNU PROCENU
+381 (061) 211-6165
+381 (011) 219-2304

Dezinsekcija bubarusa

Dezinsekcija buba rusa predstavlja uništavanje ovih insekata na odredjenom predelu.
Metode koji se primenjuju za suzbijanje ovih insekata su:

 • hladno i toplo zamagljivanje,
 • zaprašivanje-prskanje i
 • postavljanje mamaka u vidu gelova.
 • Ove metode ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje ljudi, kućnih ljubimaca ili ptica.

  Postoje razne alternativne metode - uradi sam (sprejevi, praškovi,razna sredstva za dezinsekciju...) koje ne mogu da garantuju potpuno suzbijanje ovih insekata.

  Za razliku od ovih alternativnih metoda, profesionalnom intervencijom se suzbijaju sve jedinke buba rusa i sprečava njihov ponovni povratak. Dezinsekcija ovih insekata od strane firme Eko End je siguran način da ih se rešite na duže vreme.

  KARAKTERISTIKE

  Buba rus je braonkaste boje. Pipci i telo su iste boje za razliku od nogu koji su svetliji. Bubaruse su od 10 do 15 milimetara veličine.

  POREKLO

  Potiče iz toplih - tropskih krajeva. Trgovinom i transportom su prenete u sve delove sveta. Najviše im pogoduju topla i vlažna mesta pa se samim tim i zadržavaju u predelima oko ljudi - stanovima, pekarama, kotlarnicama, brodovima..

  RAZMNOŽAVANJE

  Ženka Buba rusa nosi mali paket (ooteka) na kraju svojih leđa. U ootekama se nalaze jajašca i njihov broj uvek varira od 17 pa sve do 56. Larve imaju veliku sličnost sa odraslim jedinkama, jedina razlika je nedostatak krila koje i dobijaju posle četvrtog presvlačenja. Larve na niskim temperaturama (ispod 0°C) i visokim (preko 45°C) vrlo brzo uginu.

  ŠTETE

  Buba rusi najveću štetu prave svojim izmetom i presvlakama. Stvaraju vrlo neprijatan miris na mestima gde se zapate u većem broju. Mogu da oštete knjige, papir, tekstil, električne uređaje i td.

  Uništavanje Bubaruse

  Dezinsekcija Bubarusa (na teritoriji Beograda i Srbije) u vašem životnom prostoru netoksičnim i neškodljivim preparatima za Vas i Vaše ljubimce.

  Kako se rešiti buba rusa?

  Uništavanje buba rusa insekticidima je najzastupljeniji metod. Primenjuju se metode vlažne aplikacije (nanošenje preparata ručnim pumpama), hladno ili toplo zamagljivanje (ULV uređaji) i postavljanje mamaca u vidu gelova.

  Buba rusi - video

  Podelite na društvenim mrežama


  Pinterest  Dezinsekcija

  Uništavanje insekata

  Dezinsekcija predstavlja skup različitih mera koji se preduzimaju za smanjenje i uništavanje štetnih insekata (bubarusi, crne bubašvabe, mravi, žuti mravi, buve, stenice, krpelji, ose i stršljenovi).

  Saznaj više
  Deratizacija

  Uništavanje glodara

  Deratizacija je sistematsko uništavanje miševa, pacova i drugih glodara štetočina (poljski miševi, kućni miševi, crni pacov, sivi pacov i td.).

  Pogledajte...
  Dezinfekcija

  Uništavanje mikroorganizama

  Dezinfekcijom se smatraju svi postupci pomoću kojih se smanjuje broj patogenih mikroorganizama do tacke koju smatramo zdravstveno sigurnom.

  Pročitajte više...
  Zaštita od golubova

  Zaštita od golubova

  Iglice mehanički sprečavaju pticu da sleti na bilo koju površinu na kojoj se nalaze. Pokazao se kao jako delotvoran protiv domaćih ptica: golubova, vrabaca, svraka, vrana ali i drugih ptica.

  Saznaj kako

  EKO END - Aktuelni blogovi

  Dezinsekcija Milipedi
  pregleda

  Dezinsekcija Milipedi

  Milipedi spadaju u jednu od četiri podvrsta stonoga. Šta treba znati o ovoj napasti?

  Saznaj više
  Ose
  pregleda

  Ose

  Ose ujedaju odnosno ubadaju žaokom (pri čemu ubrizgavaju malu količinu otrova) i mogu biti izuzetno agresivni u slučajevima kada treba zaštititi koloniju ili se odbraniti od uljeza. Veoma su retki slučajevi bezrazložnih i agresivnih napada ovih insekata kada nisu ugroženi. Kako se boriti protiv osa?

  Saznaj više
  Smrdibube
  pregleda

  Smrdibube

  Ovaj insekt je dobio ime po svom odbrambenom mehanizmu. Dakle, kada se osete ugroženim oni ispuštaju neprijatan miris iz žlezde koja se nalazi u abdomenu. Šta još treba znati?

  Saznaj više

  Šta kažu korisnici naših usluga?

  Adresa:
  Janka Katića 7,
  Beograd 11233

  Kontaktirajte nas

  +381 (061) 211-6165
  +381 (011) 219-2304
                   

  Product by Tesha Design