Click Fraud Protection
Blog
Dezinsekcija firmi

Dezinsekcija firmi


Dezinsekcija za preduzeća i kompanije


Pojava insekata na random mestu dovodi u pitanje reputaciju same kompanije. Nelagodnost i neprijatnost koji insekti mogu predstavljati zaposlenima može uticati na direktan učinak kompanije kao i njenu funkcionalnost. Osim kadrovskih problema koje mogu prouzrokovati, insekti mogu stvarati veliku nelagodnost pa čak i odbojnost i mušterijama - što naravno rezultira opadanjem poslovanja. Kompanije i preduzeća koja imaju direktan kontakt sa mušterijama (hoteli, barovi, restorani, saloni lepote, fintes centri, škole i td.), u takvim objektima je pogotovo nepoželjna pojava bilo koje vrste buba. U preduzećima i firmama u kojima se skladište proizvodi, usled pojave insekata, može doći do kontaminacije proizvoda ili oštećena, zbog kojih mogu da neispunjavaju zahteve klijenata. 


Obavezna dezinsekcija
 

Za odredjene branše zakon nalaže obavezne tretmane dezinsekcije na svakih šest meseci, dok u nekim slučajevima je neophodno raditi uništavanje insekata zarad same reputacije firme i pozitivnog poslovanja.

Dezinsekcija firmeZaštita radne sredine i ostvarivanje higijenskih uslova za poslovanje u bilo kom okruženju i skladištenju svih vrsta proizvoda predstavlja naš prioritet.

Naše usluge su namenjene svim malim, srednjim ili velikim preduzećima, bilo da su u pitanju hoteli, restorani, barovi, prodavnice, tržni centri, kancelarijski prostor ili magacini.

Što se tiče firmi iz prehrambene i farmaceutske oblasti, gde je poželjno korišćenje minimalno toksičnih mamaca, u takvim prostorijama se koriste ekološki preparati dozvoljeni od Ministarstva zdravlja.

Za čistiji i efikasniji plan istrebljenja obratite se firmi Eko End iz Beograda. Dezinsekcija je naš posao i mi ćemo se potrudite da imate što manje prekida u radu zbog te aktivnosti.
Ukažite nam poverenje jer  naš tim je tu za Vas i uspešno obavlja sve poslove iz domena dezinsekcije, deratizacije, dezinfekcije i zaštite od ptica.

Slučajni tekstovi0 komentara


Pošaljite komentar

Kategorije

Najčitaniji blogovi


POZOVITE NAS ZA PROCENU
061 / 211-6165
011 / 219-2304


Adresa:
Janka Katića 7,
Beograd 11233

Kontaktirajte nas

+381 (061) 211-6165
+381 (011) 219-2304
    Facebook Twitter Linkedin YouTube Pinterest

Product by Tesha Design