Click Fraud Protection

BLOG

DERATIZACIJA BEOGRAD

Deratizacija Beograd

Deratizacija je kontrola područja na kome je moguća pojava glodara ili sistematsko uništavanje glodara usled stvaranja većih kolonija. U većini slučajeva sistematsko uništavanje je usmereno ka crnom pacovu (Rattus rattus), sivom pacovu (Rattus norvegicus) i kućnom mišu (Mus musculus).

Pročitajte ceo tekst ...

DERATIZACIJA

Deratizacija

Deratizacija je kontrola i praćenje nekog područja kako bi se sprečila kolonizacija glodara ili eliminisala postojeća. Kada i kako mora da se vrši deratizacija?

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA MRAVA

Dezinsekcija mrava

Mravi mogu formirati kolonije na različite načine. Kod nekih vrsta kraljica ostaje u gnezdu i doprinosi rastu kolonije.

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA STANA ILI KUĆE

DEZINSEKCIJA STANA ILI KUĆE

U Beogradu je sve češća pojava raznih vrsta insekata i to u svim delovima grada. U domovima, kućama, stanovima, vikendicama ili baštama sreću se insekti poput buba švabe, buba rusa, mrava, žutih mrava, buva, krpelja, muva, komaraca, srebrnih ribica, moljaca i td. Kako se izboriti sa njima?

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA FIRMI

Dezinsekcija firmi

Kompanije i preduzeća koja imaju direktan kontakt sa mušterijama (hoteli, barovi, restorani, saloni lepote, fintes centri, škole i td.) moraju redovno da vrše dezinsekciju prostorija. Šta vlasnici ovih firmi treba da znaju?

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA BEOGRAD

Dezinsekcija Beograd

U dezinsekciju se ubrajaju razne mere koje se sprovode zarad smanjenja i uništavanja insekata na odredjenom prostoru. Te mere mogu biti preventivne i one predstavljaju aktivnosti kojima bi se sprečio dolazak insekata ili njihovo nastanjivanje. Šta treba znati o dezinsekciju u Beogradu?

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA

Dezinsekcija

Dezinsekcija ima za cilj da uništi insekte koji su štetni po naše zdravlje ili nas mogu uznemiravati i ugrožavati. Šta treba znati o dezinsekciji?

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA SILVERFISH-A ILI SREBRNE RIBICE

Dezinsekcija silverfish-a ili srebrne ribice

Dezinsekcija silverfish-a predstavlja uništavanje ovih insekata na odredjenom predelu. Uništavanje srebrne ribice sa insekticidima je najzastupljeniji metod. Kako se rešiti silverfish ili srebrne ribice?

Pročitajte ceo tekst ...

DEZINSEKCIJA MUVA

Dezinsekcija muva

Muve predstavljaju ogroman problem ako se ništa ne preduzme u začetku njihovog pojavljivanja. Poznato je da šire zaraze i bolesti kao sto su salmonella i ešerihija...

Pročitajte ceo tekst ...

Podelite naše blogove